Noel rep un ajut per l’execució del projecte per l’ampliació i millores tecnològiques en una fàbrica d’embotits i productes carnis

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya va concedir al 8 de novembre de 2016 a Noel Alimentaria S.A.U. un ajut de 350.000€ per a l’execució del projecte Llegir més

Red Solidaria de Bankia concedeix ajudes econòmiques a la Fundació A.Bosch

Red Solidaria és un projecte de Bankia que impulsa projectes que ajuden a transformar la realitat social i beneficien la nostra societat. Aquesta acció ha concedit ajudes econòmiques a la Fundació A. Bosch.

La Fundació A. Bosch destinarà l’ajuda al projecte “Modelo de predicción preoperatorio de la calidad del mesorrecto y de la afectación del margen circunferencial en el cáncer de recto” del Grup d’Investigació dirigit pel Dr. Josep Ordi Ros, desenvolupat en l’àmbit del Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’hebrón.

Llancem GRAND BOUQUET Fines llesques I POSICIONem LA GAMMA CAP A UN CONCEPTE MÉS SALUDABLE

A Noel Alimentària ampliem una de les nostres gammes més consolidades, Grand Bouquet, incorporant noves referències de pernil cuit, pit de gall dindi i pit de pollastre; tallades en fines llesques i presentades en formats de 100 i 180 grams. L’extensió de gamma consta d’un total de 6 nous productes, tots ells font de proteïnes i elaborats seguint receptes amb contingut reduït de sal i un baix contingut de greix. Amb aquest llançament, entrem en el segment de les fines llesques donant-li, a més, un important valor afegit a les referències de 180g en aplicar, com ja vam fer amb els nostres formats de tall tradicional, l’exclusiva tecnologia E-Close als packs. E-Close és l’innovador sistema de tancament que, un cop obert, manté el producte fins a dues vegades més fresc que un envàs retancable convencional.

Per donar suport a aquest llançament, hem activat una promoció on sortegem productes de cuina Electrolux entre tots els consumidors de la gamma de llescats Grand Bouquet que participin, a més de descomptes segurs d’un 40% a la e-shop d’Electrolux.

A part d’aquesta ampliació de gamma en llescats, també hem eliminat els fosfats de les peces de pernil cuit Grand Bouquet, destinades a comerços que disposen de xarcuteria al tall.

 

NOEL participa en el projecte Q-PORK

Noel Alimentaria participa en el projecte Q-PORK. Alternatives de millora de la qualitat de la carn de porc i productes derivats.

Llegir més

Noel assisteix a la fira Foodex Japan

Del 6 al 9 de març, Noel assistirà a Foodex Japan, un dels esdeveniments més importants de tot continent asiàtic, dedicat a la indústria alimentaria.

Llegir més

Noel col·labora amb la Fundació Kreas per la inserció laboral dels joves

El compromís de Noel amb la inserció laboral dels joves i amb la formació de mà d’obra qualificada en el sector càrnic motiva la nostra col·laboració amb la Fundació Kreas.

La fundació Kreas, centre integral de formació en indústries càrnies i agroalimentàries amb seu a Olot, combina l’aprenentatge entre l’aula i l’empresa. Kreas garanteix als seus alumnes l’èxit laboral, amb xifres que arriben a un 96%  d’ocupació laboral en el sector dels alumnes que han finalitzat la formació.

Llegir més

,

Noel assistirà a la fira Winter Fancy Food Show

Del 21 al 23 de gener de 2018 NOEL ALIMENTARIA assistirà per tercera vegada consecutiva a la fira Winter Fancy Food Show, que se celebrarà al Moscone Center de San Francisco, a Estats Units.
Aquest esdeveniment anual s’organitza des de 1955, i s’ha convertit en un referent del sector. La fira Winter Fancy Food Show es un esdeveniment de referència en l’àmbit internacional i és l’exposició de productes gourmet i delicatessen més rellevant i de majors dimensions de la costa Oest d’Estats Units. Aquest any, la fira celebra la seva 43ª edició i han confirmat la seva assistència empreses de més de 30 països diferents.

Llegir més

La Fundació A. Bosch candidata a ser una de les 5 entitats beneficiàries de la Targeta Solidària BBVA-CX

BBVA-CX destina cada any el 0,07% de l’import de les compres efectuades pels clients que disposen de la seva Targeta Solidària, a les entitats socials que ells mateixos escullen. Des del passat 14 de desembre i fins el dia 8 de gener a les 17h, els poseïdors de la Targeta Solidària podran votar per decidir a quines cinc entitats es destinaran els fons obtinguts.

Llegir més

Noel presenta una selecció especial de productes per aquest Nadal

Les celebris com les celebris, aquestes festes tenen aquelles coses que fan que siguin de tota la vida.
Són dies de reunió i celebrar al voltant de la taula i per això Noel presenta una selecció ideal per sorprendre en els teus dinars i sopars més especials. Llegir més

Red Solidaria de Bankia concedeix ajudes econòmiques a la Fundació A.Bosch

Red Solidaria és un projecte de Bankia que impulsa projectes que ajuden a transformar la realitat social i beneficien la nostra societat. Aquesta acció ha concedit ajudes econòmiques a la Fundació A. Bosch.

La Fundació A. Bosch destinarà l’ajuda al projecte “Desarrollo de nuevas terapias en el tratamiento del Lupus Discoide” del Grup d’Investigació dirigit pel Dr. Josep Ordi Ros, desenvolupat en l’àmbit del Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’hebrón, que impulsarà una investigació pel tractament del Lupus Discoide, en particular de les lesions cutànies en base a l’acció de la Talidomida per desenvolupar noves teràpies.

La campanya Pica-Pita de Noel rep un or als premis Best Awards

Noel ha estat premiat amb un Best Award d’or en la modalitat de Promo per la campanya Pica-Pita, creada per l’agència de publicitat Tiempo BBDO.

Els Best Awards són els únics guardons de màrqueting alimentari. Pretenen destacar l’excel·lència dels treballs realizats que aporten innovació, creativitat i noves propostes que marquen tendència i posen de manifest els millors treballs de màrqueting alimentari. Als més destacats, sel’s hi otroga un Best Awards Or, Best Awards Plata o Best Awards Bronze.

L’entrega de premis es va celebrar el dia 5 d’abril a Madrid.

BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes dóna un ajut a la Fundació A.Bosch

BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) ha concedit ajuts econòmics a la Fundació A. Bosch en el marc del programa “Territoris Solidaris”, que beca projectes escollits pels empleats del banc. El conjunt de projectes beneficiarà unes 16.000 persones.

La Fundació A. Bosch destinarà l’ajut al projecte de creació de la nova unitat de trasplantaments de progenitors hematopoètics a l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron.

Descobreix els avantatges del nou envàs E-close

Alguns embotits són difícils de conservar amb la seva màxima frescor i qualitat una vegada obert el seu envàs. Ja sigui perquè s’hagi trencat, o perquè no tanca tan bé com es suposaria, quantes vegades has volgut conservar a la nevera les llesques de pernil cuit, pit de gall dindi o de pollastres que no has consumit al moment i han quedat resseques? Quasi sempre, veritat? Doncs a partir d’ara ja no et tornarà a passar… Amb el nou envàs E-Close de Noel, el teu embotit es mantindrà fresc el doble de temps.

Llegir més

Degustacions de la nova gamma Veggie

Fins l’11 de febrer podràs degustar els nostres embotits sense carn Veggie. A continuació et detallem les dates i els supermercats:

. 13 Y 14 DE GENER

Bonpreu

– Carrer de la Independència, 313. Barcelona.

Bonpreu

– Av. Centenari Amadeu Vives, 2. Collbató.

Bonpreu

– Av. Lluís Companys s/n bxs. Sant Joan Despí.

El Corte Inglés

– Avinguda Diagonal, 617. Barcelona.

El Corte Inglés

– Calle de Raimundo Fernández Villaverde, 79. Madrid.

Hipercor

– Centro Comercial Pozuelo, Ctra. de la Coruña, Km. 12. Pozuelo de Alarcón.

Llegir més

La Promoció “PICA-PITA”, ja té guanyadors

Noel ha sortejat 10 Pica-Pita en exclusiva per evitar l’atac dels caçadors furtius d’aperitius i poder tenir tots els àpats sota control. Descobreix si has estat un dels afortunats.

Aquest Nadal, Noel ha presentat el Pica-Pita, un dispositiu revolucionari per evitar que els convidats a un àpat piquin abans d’asseure’s a la taula. Col·locat sota plats o safates, és l’aliat perfecte per detectar qualsevol moviment sospitós sobre l’aperitiu. El Pica-Pita alerta quan la safata col·locada sobre seu varia de pes, disparant una de les seves sis alarmes pregravades i activant un intens senyal lluminós.

Per poder compartir aquest fantàstic invent amb aquells que sovint pateixen l’atac dels caçadors furtius d’aperitius i ajudar-los tenir els seus àpats sota control, Noel ha sortejat 10 Pica-Pita en exclusiva. La promoció s’ha realitzat a través de la pàgina de Noel a Facebook (www.facebook.com/noelalimentaria) i han participat al sorteig tots aquells que del 21 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017, hagin deixat un comentari mencionant a aquell convidat impacient que sempre pica abans de començar a menjar. Els guanyadors de la promoció s’han escollit aleatòriament mitjançant la plataforma Easypromos.

Relació de guanyadors:
– Maribel Puig
– Mari Sol Duarte
– Salut Monells
– Gorka Arregui
– Rosa Fernandez
– Leticia Luque
– Silvia Abella
– Roser Pont Valls
– Laura Estrada
– Eva Domingo

Moltes felicitats a tots!

Si ets un dels afortunats, reclama el teu premi AQUÍ.

Consulta les bases de la promoció AQUÍ.

Noel Alimentaria rep el premi ‘Empresa Responsable con la Infancia 2016’

El Consell Independent de Protecció de la Infància (CIPI) va entregar el premi el passat 20 de Novembre a Huelva.

Noel Alimentaria va rebre el premi “Empresa Responsable con la Infancia 2016” de la província de Girona, concedit pel Consell Independent de Protecció de la Infància. Aquest organisme va premiar la responsabilitat de Noel amb la societat i amb la infància i per les seves tasques realitzades amb la Fundació A.Bosch. La gala es va celebrar el passat 20 de Novembre coincidint amb el Dia Internacional dels Drets de la Infància. Més de vuit-centes empreses espanyoles van ser proposades pel Consell Independent de Protecció a la Infància per tal que presentessin la seva candidatura a aquests premis. En total, n’han concursat 176 de les quals només 45 han obtingut una puntuació mínima.

Noel assisteix al Salón Internacional de L’Alimentation (SIAL)

Se celebra del 16 al 20 d’octubre a París.

Noel Alimentaria assisteix al Salon International de l’alimentation (SIAL), que se celebra entre el 16 i el 20 de octubre a Paris Nord Villepinte, París.

Aquest saló s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants del sector de l’alimentació. Aquí es poden trobar les últimes innovacions alimentàries del món i les tendències de consum actuals.

Aquesta edició reuneix prop de 7.000 expositors procedents de més de 100 països, i rebrà 150.000 visitants de 200 nacionalitats, cosa que la converteix en una cita indispensable pels professionals del sector.

L’stand de Noel s’ubica al Hall 6 Stand E 100. En aquest espai, de disseny minimalista i decorat amb els colors emblemàtics de la marca, es poden trobar els productes més representatius de l’empresa, així com les seves últimes novetats: Jamón Serrano All Natural (sense nitrits ni nitrats afegits), Mediterranean Tapas (assortiments multiproducte amb embotit, olives i formatge), “rollitos” de pernil serrà i formatge manxego, “rollitos” de xoriç i formatge al xili, i un pernil de gla llescat com si fos tallat a mà.

Red Solidaria de Bankia concedeix ajudes econòmiques a la Fundació A.Bosch

Red Solidaria és un projecte de Bankia que impulsa projectes que ajuden a transformar la realitat social i beneficien la nostra societat. Aquesta acció ha concedit ajudes econòmiques a la Fundació A. Bosch.

La Fundació A. Bosch destinarà l’ajuda al projecte de creació de la nova unitat de transplantaments de projenitors hematopoètics de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron. L’objectiu del projecte és la millora i la modernització de les cambes d’aïllament pels transplantaments hemotopoètics d’oncologia infantil i hematologia pediàtrica.

Anna Bosch renova com a presidenta del Consorcio del Jamón Serrano Español

José María Orteu es Manté com vicepresident.

El passat 2 de desembre, el CJSE va celebrar una junta extraordinària on va renovar els membres del seu òrgan de govern.
Després de dos anys en el càrrec, la directora general de Noel Alimentaria, Anna Bosch Güell, i el conseller delegat del Grupo Alimentario Argal, José María Orteu, tornen a ocupar els càrrecs de presidenta i vicepresident del Conorcio del Jamón Serrano Español, respectivament.
Ambdós exerciran els càrrecs durant dos anys, període que pot ser renovable, i durant el qual buscaran continuar amb la línia de treball que ve desenvolupant el CJSE en els últims anys, reforçant la imatge de l’associació fora del nostre país. Llegir més

Bas Alimentària rep el premi PITA a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, de la Generalitat de Catalunya

Salvador Vergés (Mas La Carrera) va recollir el premi acompanyat dels altres socis de Bas Alimentària, Albert i Xavier Boix (Noel Alimentaria) i el futbolista Gerard Piqué.

Bas Alimentària ha estat una de les empreses premiades en la convocatòria 2015 del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

El premi, en la modalitat de jove emprenedor per a un dels socis de l’empresa, Salvador Vergés del Mas La Carrera, reconeix la implantació de novetats en una explotació de carn de boví. Llegir més

Més de 300 corredors participen a la II Treptija Garrotxa Solidària

L’organització destinarà la recaptació a la Fundació A.Bosch.

Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la segona edició de la Trepitja Garrotxa Solidària que ha tingut lloc a Oix, l’Alta Garrotxa. La cursa es consolida amb la integració del seu recorregut dins la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i la puntuació per a la Ultratrail du Montblanc que cada estiu es porta a terme a Chamonix.

La prova va constar de tres recorreguts (112 km/ 63 km/ 25 km) per satisfer diferents nivells competitius i va permetre als participants gaudir de l’esport extrem i de l’entorn de l’Alta Garrotxa. Llegir més

Noel eleva al 60% la seva participació a APA Processing

Noel s’ha fet amb el control de l’empresa de de tractament d’aliments amb altes pressions amb seu a la Zona Franca de Barcelona.

Noel ha elevat del 30% al 60% la seva participació a Apa Processing, després d’adquirir el paquet accional que estava en possessió de l’empresa de Burgos Hiperbaric, fabricant de la maquinària que s’utilitza a la planta.

Llegir més

La Fundació A. Bosch ampliarà la unitat de trasplantament de progenitors hemopoètics de l’Hospital Vall d’Hebron

El projecte arrenca amb la col·laboració de l’Obra Social de “la Caixa”, que dóna 30.000€.

La Fundació A. Bosch obre un nou projecte de col·laboració amb l’ Hospital de la Vall d’Hebron i el Servei d’Oncologia i Hemotologia Pediàtriques per ampliar la Unitat de Trasplantament de progenitors hemopoètics de l’Hospital Materno Infantil Vall d’Hebron.

La fundació, que va néixer fa 10 anys per contribuir a millorar la qualitat de vida dels nens afectats per diferents malalties com el càncer infantil, inicia aquest nou projecte amb la col·laboració de l’Obra Social de ”la Caixa”, que el passat 23 de setembre va fer una entrega de 30.000€. Llegir més