Skip to main content
Qualitat

SEGELL DE CONFIANÇA

Cada dia treballem per mantenir la confiança dels nostres clients. Per això apliquem estrictes controls de qualitat en cada pas del nostre procés de producció, començant a les granges i acabant en la distribució. Controlem l’impacte ambiental, el benestar animal i la seguretat alimentària, factors indispensables per garantir productes de gran qualitat. Aquesta exigència ens ha portat a aconseguir els principals segells de qualitat de la indústria alimentària, com a reconeixement de la feina ben feta al llarg de tots aquests anys.
Innovació

INNOVAR ÉS PART DE LA NOSTRA TRADICIÓ

A Noel tenim un compromís amb tu. Oferir-te sempre els millors productes, els de més qualitat i els que s’adapten millor a les teves necessitats. Per això, innovem contínuament en els nostres processos de producció i d’envasament, per assegurar que el producte final arriba a les teves mans en les millors condicions possibles. Una innovació que, en el nostre cas, va lligada a la tradició. Perquè sabem que és gràcies a tot el que hem après fins avui que podem continuar creixent. Una idea que ens ha portat a ser considerats una de les marques capdavanteres del mercat en el sector de l’alimentació.
Productes Noel

PERNIL CURAT DELIZIAS

Gràcies al tall especial i a un envasat que col·loca el producte per potenciar-ne el volum i l’atractiu, la nova gamma Delizias manté el sabor, l’aroma i la textura com acabat de tallar.
VEURE PRODUCTE
Receptes Noel

INNOVA A LA CUINA

Et mostrem una gran varietat de receptes senzilles per a tots els gustos i moments.
VEURE MÉS

Utilitzem galetes de tercers per analitzar la navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta l'ús dels mateixos. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic AQUÍ