Skip to main content
Compromís

FUNDACIÓ A. BOSCH

L’any 2004 vam crear la fundació que porta el nom d’un dels màxims impulsors de la companyia, Albert Bosch, i des de llavors col•laborem activament amb l’Hospital Universitari Vall d’Hebron en projectes de recerca i desenvolupament de solucions mèdiques contra el càncer infantil.
WEB DE LA FUNDACIÓ
Valors

ESPORT I CULTURA

A Noel formem joves talents de diferents disciplines esportives, els donem suport i duem a terme diverses activitats socials i culturals estretament relacionades amb el nostre entorn.
Responsabilitat

MEDI AMBIENT

Tenir la nostra planta principal de Sant Joan les Fonts (Girona) en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha fet que la preservació i la regeneració de la qualitat ambiental s’hagin convertit en aspectes ineludibles en el plantejament i el desenvolupament de la nostra activitat. Així doncs, traduïm el desenvolupament sostenible invertint en àmbits com ara el tractament d’aigües, les energies renovables, el control d’emissions i la gestió de residus, entre d’altres.

Utilitzem galetes de tercers per analitzar la navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta l'ús dels mateixos. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic AQUÍ