Noel
  • Productes
    • Cuits
    • Curats
    • Carns
    • Nature
    • Rostits / Plats Preparats
  • Receptes
    • Amanides
    • Aperitiu / Brunch
    • Sandvitxos
    • Plats Elaborats
    • Mini Cocottes
  • Nosaltres
    • Historia
    • Qualitat i Innovació
    • Internacional
    • Responsabilitat Social
  • Contacte
  • Bloc
  • Promocions
    • Guanya un any de productes Noel gratis
    • Prova gratis Gamma Zero Noel
    • Guanya un any de gimnàs gratuït
  • Search
  • ES
  • CA
  • INT
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin

Noel • Receptes • Sandvitxos • Entrepà cubà amb pernil cuit
COMPARTIR
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Compartir a Google+
  • Compartir a Pinterest

Privat: Pernil cuit Tall Fi 110g

Entrepà cubà amb pernil cuit

Una fusió de cuina espanyola i caribenya que s’uneixen en un entrepà excepcional. Si t’agrada sortir de les coses més clàssiques, aquest és el teu entrepà. Aromes cítriques i especiades juntament amb el suau Pernil Cuit Noel.

30 min. + nit de maceració

INGREDIENTS PER A 2 RACIONS:

  • 2 pans per a entrepà

  • 4 llesques de Pernil Cuit Noel

  • 4 llesques de formatge emmental

  • 4 filets de llom fresc Noel marinats (indicacions a continuació)

  • Oli d’oliva

Marinada:

  • 1/2 got d’oli d’oliva

  • 1/2 got de suc de taronja

  • Ratlladura de la taronja

  • 2 cullerades de suc de llimona o llima

  • 2 grans d’all picats

  • Coriandre i menta fresca picats fins

  • Orenga seca, comí mòlt, pebre i sal

Pas a pas:

  • La nit anterior preparem la marinada barrejant tots els ingredients amb les aromàtiques i espècies al nostre gust. Posem el llom de porc a marinar i deixem reposar com a mínim 8 hores.

  • Traiem el llom de la marinada, l’escorrem i el cuinem en una paella a foc lent.

  • Escorrem el líquid amb què hem marinat el llom, el posem a reduir en un cassó a foc lent durant un parell de minuts i remenem amb una vareta de mà per lligar-ho. Quan estigui llest, retirem del foc i deixem refredar.

  • Dividim cada pa en dos trossos, obrim cada mig pa per la meitat, col·loquem el llom, el formatge i el pernil cuit. Tanquem l’entrepà i servim acompanyat de la marinada per tal que cadascú se serveixi al seu gust.

RECEPTES
RELACIONADES

Pernil Cuit

Raviolis freds de Pernil Cuit

http://www.noel.es/assets/uploads/aperitivo-raviolis_frios_jamon_cocido-xs.jpg 500 427 Noel https://www.noel.es/assets/uploads/noel_logo_ES.png Noel2017-05-31 21:19:062017-07-06 10:24:21Raviolis freds de Pernil Cuit

Pit de Gall d’indi 150g

Panets Farcits amb Gall Dindi

http://www.noel.es/assets/uploads/sandwich-panecillos_rellenos_pavo-xs.jpg 500 427 Noel https://www.noel.es/assets/uploads/noel_logo_ES.png Noel2017-05-31 21:09:582017-07-06 10:22:32Panets Farcits amb Gall Dindi

Productes

PROTAGONISTES DELS TEUS MILLORS PLATS

T’oferim una àmplia gamma de productes idonis per elaborar les més originals receptes.

VEURE MÉS
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin

Atenció al Consumidor •

902 202 303
© Copyright - NOEL ALIMENTARIA S.A.U.
  • Informació Legal
  • Cookies
  • Política de Privacitat
  • Política Corporativa
  • Sitemap
  • Bases legals 1
  • Bases legals 2
  • Bases legals 3
Scroll to top