Aperitiu / Brunch

Videorecetas

Un aperitiu senzill i fresc amb un aspecte elegant per impressionar els teus comensals. Si pensaves que no hi havia moltes opcions per cuinar amb fuet, tasta aquesta recepta fàcil d’elaborar i més fàcil encara de gaudir.

2 h. fornejat + 20 min. elaboració

Una varietat de la pizza italiana, plena d’ingredients saludables com ara el Pit de Gall dindi de Noel. Comprova amb la primera mossegada com es desfan els ingredients i els sabors es fusionen. Perfecte per a festes amb els teus amics.

20 min. elaboració + 20 min. fornejat

Cruixent per fora, sucós per dins. La personalitat del pernil i la dolçor de la fruita. Tota una sorpresa per trencar amb la rutina de sabors del dia a dia. Aquest aperitiu és un autèntic caprici.

20 min.

Un saltat molt mediterrani amb un toc de forn. Sabors amb personalitat i una presentació extraordinària. Ideal com a entrant per als paladars que busquen sensacions contundents.

30 min.

Capricis petits i delicats per a moments especials. Sorprèn els teus convidats amb aquesta recepta senzilla de sabors inesperats que es convertiran en una explosió de plaer.

20 min.

Recetas

Uns rotlles mediterranis molt senzills d’elaborar. El fuet aporta el toc de sabor tradicional que caracteritza la nostra gastronomia i la frescor dels tomàquets el converteixen en un plat perfecte per a l’estiu.

20 min.

Deliciosos ingredients amb forma de flor per a un aperitiu molt primaveral. Senzill i amb resultats sorprenents, tant a la vista com al paladar.

25 min.

Petits rotlles farcits d’una barreja de sabors àcids per als més agosarats. Una de tantes maneres de gaudir del pernil serrà com a aperitiu.

15 min.

La reinvenció de la clàssica recepta italiana. Les verdures més fresques i el Pernil Cuit Noel formen aquest plat gurmet i saludable. Lleuger i fàcil de preparar.

20 min.

Les temptadores i típiques tortitas, ara amb un gust salat i amb tota la personalitat del xoriço. Un aperitiu diferent que es convertirà en indispensable.

30 min. + 30 min. repós