Plats Elaborats

Videorecetas

El millor de la terra i el mar. La mescla de sabors aparentment oposats és una gran combinació. Cloïsses fresques i Xoriço Delizias Noel. Tasta’l i sorprèn-te.

30 min. remull + 15 min. elaboració

Aquest primer plat suau i cruixent no és només una combinació especial de textures i sabors, sinó que a més és una recepta rica en nutrients (ferro, calci i vitamines) perfecta per als més petits.

1,30 h.

Recetas

Les llenties són molt nutritives i el pernil serrà aporta moltes vitamines. Descobreix com combinar de manera innovadora tots dos ingredients per donar energia al cos.

1,30 h.

Amb aquesta recepta aconseguiràs que els més petits estimin les verudres. Els nutrients que aporta, combinats amb el saludable Pernil Cuit de Noel, faran que aquesta recepta sigui una de les més desitjades a l’hora de sopar.

1 h.

Diuen que els pols oposats s’atrauen i aquesta recepta ho confirma. Un dels millors fruits del mar, amb el nostre xoriço, crea la fusió perfecta de sabors. Ideal com a entrant.

1 h.

Combina la coliflor amb el pernil cuit i prepara un plat boníssim i original. Afegeix beixamel i aconsegueix un sabor únic.

45 minuts

Prepara aquesta recepta lleugera i aconsegueix la combinació perfecta de sabors amb pit de titot, carabassó i formatge.

40 minuts

El millor sabor d'un plat tradicional amb ingredients de tota la vida. Una recepta deliciosa i plena de contrastos.

40 minutos

Una recepta clàssica que combina faves amb llom curat. Un plat exquisit i molt fàcil de preparar.

45 minutos

Un plat únic i ple de sabor. Cuina una empanada farcida de xoriço i sorprèn-te amb aquest exquisit aperitiu.

45 minutos

Aconsegueix un plat únic, bo i senzill. Aprèn a elaborar una recepta tradicional amb pèsols i pernil serrà.

40 minutos

Descobreix com el pernil serrà aporta un toc a la carxofa potenciant així el seu sabor i creant una combinació perfecta entre aquests dos ingredients.

45 minutos