NOEL

News

LA PROMOCIÓ “PICA-PITA”, JA TÉ GUANYADORS

dilluns, 9 gener 2017

Noel ha sortejat 10 Pica-Pita en exclusiva per evitar l’atac dels caçadors furtius d’aperitius i poder tenir tots els àpats sota control. Descobreix si has estat un dels afortunats.

Aquest Nadal, Noel ha presentat el Pica-Pita, un dispositiu revolucionari per evitar que els convidats a un àpat piquin abans d’asseure’s a la taula. Col·locat sota plats o safates, és l’aliat perfecte per detectar qualsevol moviment sospitós sobre l’aperitiu. El Pica-Pita alerta quan la safata col·locada sobre seu varia de pes, disparant una de les seves sis alarmes pregravades i activant un intens senyal lluminós.

Per poder compartir aquest fantàstic invent amb aquells que sovint pateixen l’atac dels caçadors furtius d’aperitius i ajudar-los tenir els seus àpats sota control, Noel ha sortejat 10 Pica-Pita en exclusiva. La promoció s’ha realitzat a través de la pàgina de Noel a Facebook (www.facebook.com/noelalimentaria) i han participat al sorteig tots aquells que del 21 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017, hagin deixat un comentari mencionant a aquell convidat impacient que sempre pica abans de començar a menjar. Els guanyadors de la promoció s’han escollit aleatòriament mitjançant la plataforma Easypromos.

Relació de guanyadors:
– Maribel Puig
– Mari Sol Duarte
– Salut Monells
– Gorka Arregui
– Rosa Fernandez
– Leticia Luque
– Silvia Abella
– Roser Pont Valls
– Laura Estrada
– Eva Domingo

Moltes felicitats a tots!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria