Voleu saber més sobre el dia a dia de Noel?
Descobreix les últimes novetats relacionades amb la nostra empresa.
QUALIPROT. Avaluació de la qualitat proteica de noves fonts de proteïna alternativa emergents. Ajuts a Iniciatives de Reforç de la Competitivitat per a Projectes de Clústers 2022. Línia 1: Ajuts per a PROJECTES DE REFORÇ COMPETITIU EMPRESARIAL. Descripció del projecte: La transició proteica és la substitució del consum de proteïna animal per proteïna alternativa, terme […]
En data de 15 de març de 2021 el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya va concedir a NOEL ALIMENTARIA S.A.U. un ajut en base a l’Ordre ARP/159/2019, de 31 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a les inversions relatives a la transformació i […]
SPLENDID FOODS, EMBOTITS SALGOT, NOEL ALIMENTARIA i BOADAS 1880, com a membres beneficiaris del grup operatiu, juntament amb IRTA, com a centre tecnològic, estan duent a terme aquest projecte que té per objectiu el desenvolupament i aplicació d’un enfocament metodològic innovador que permeti la validació de la seguretat del procés de producció dels embotits crus-curats […]
S’estima que la població humana superarà els 10 mil M de persones a principis de l’any 2050 i, si les tendències de consum no canvien, aquest increment portarà implícit un augment del 100% de la demanda de la proteïna animal. Els anàlegs carnis es consideren una alternativa més sostenible a la producció industrial de carn. […]
MICOECUR. Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxines en embotits curats. L’objectiu principal del projecte és desenvolupar diferents tipus d’estratègies, algunes focalitzades en les condicions de procés i d’altres en la utilització de microbiota competitiva per evitar el creixement de fongs potencialment micotoxigènics i la formació i acumulació de micotoxines en embotits curats de […]
L’objectiu global del projecte CLASCUIT és desenvolupar un sistema de classificació del pernil fresc en base a la qualitat tecnològica per optimitzar el rendiment del procés d’elaboració i la qualitat del pernil cuit. El sistema de classificació que es desenvoluparà es basa en la informació aportada per la tecnologia d’inducció magnètica multifreqüència (IMMF) en combinació, […]
En data de 21 de març de 2019 el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya va concedir a NOEL ALIMENTARIA S.A.U. un ajut en base a l’Ordre ARP/195/2017, de 21 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a les inversions relatives a la transformació i comercialització […]
S’ha obtingut un ajut de Grups Operatius del DARP 2018 per al projecte: SISTEMES INNOVADORS PER A CLASSIFICAR DE MANERA OBJECTIVA PRODUCTES CARNIS O PREPARATS CARNIS. El dia 3 de juliol de 2019 es va publicar la resolució d’ajuts del DARP a la cooperació per a la innovació, per a la realització de projectes pilot innovadors per part de Grups […]
Descripció del projecte: L’objectiu global d’aquest projecte és l’optimització del processat del pernil curat per aconseguir un producte més saludable (reduït en sal), de més qualitat (sense defectes i al punt de sal desitjat), mantenint la seguretat alimentària (Listeria), i utilitzant un processat sostenible (reducció d’emissions de salmorra i de la despesa energètica). Per aconseguir […]
Noel Alimentaria, companyia especialitzada en la producció i la distribució de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques tant pel mercat nacional com internacional, impulsa constantment nous mètodes per garantir la seguretat alimentaria dels seus productes. Per aquest motiu, recentment ha participat en el desenvolupament d’un sistema integral de neteja i desinfecció en continu […]
NOEL ALIMENTARIA, S.A.U. ha rebut una ajuda pel seu projecte d’estalvi i eficiència energètica “Implantació d’un sistema de gestió energètica a NOEL”, a través del FONDO NACIONAL DE EFICIENCIA ENERGÉTICA i gestionat per l’INSTITUTO DE DIVERSIFICACIÓN Y AHORRO DE LA ENERGÍA (IDAE), ajuda cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu FEDER de […]
Dins de la seva política de millora continua dels seus processos productius, Noel ha desenvolupat aquests últims anys el projecte ‘Sistema MES-Noel: digitalització dels processos productius de Noel 3 y Noel 4’, on s’ha implementat una innovadora tecnologia de digitalització de les activitats d’elaboració i envasat dels seus productes, en concret dels embotits picats i […]