NOEL

News

NOEL REP UN AJUT PEL PROJECTE ” MILLORES TECNOLÒGIQUES EN UNA FÀBRICA D’EMBOTITS I PRODUCTES CARNIS”

dilluns, 19 abril 2021

En data de 21 de març de 2019 el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya va concedir a NOEL ALIMENTARIA S.A.U. un ajut en base  a l’Ordre ARP/195/2017, de 21 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a les inversions relatives a la transformació i comercialització d’aliments (operació 04.02.01) i les relatives a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments (operació 04.02.02) per a l’execució del projecte:

MILLORES TECNOLÒGIQUES EN UNA FÀBRICA D’EMBOTITS I PRODUCTES CARNIS

L’empresa pretén innovar en l’execució d’alguns dels processos de producció i incrementar la seva capacitat productiva per a diferents línies.

El principal objectiu de la inversió és la innovació en els processos de transformació de matèries primeres. Amb la implantació d’aquests processos innovadors s’aconsegueix incrementar la qualitat del producte final, millorar l’impacte mediambiental que poden tenir els diferents processos i incrementar la seguretat alimentària i traçabilitat del producte. I alhora un augment de la capacitat productiva prevista que pugui abastir la creixent demanda de productes, tant a nivell de garantir el subministra a mercats i clients ja consolidats, com alhora entrar a nous canals de distribució de cadenes de distribució.

La inversió presentada preveu realitzar inversions que permetin modificar el mètode de treball del procés de polit dels pernils (sistema de neteja de pernils amb gel sec), garantir la traçabilitat del producte al llarg de tot el procés productiu (implantació de softwares de monitorització), aconseguir una reducció de costos de producció sense perdre els nivells de qualitat amb l’adquisició de diverses maquinàries més eficients (termoformadora, mecanització de processos, etc).

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria