NOEL

News

NOEL ALIMENTARIA HA REBUT UNA AJUDA PEL PROJECTE “MICOECUR. PREVENCIÓ I MITIGACIÓ DE LA INCIDÈNCIA DE MICOTOXINES EN EMBOTITS CURATS”

dimarts, 25 octubre 2022
MICOECUR. Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxines en embotits curats.

L’objectiu principal del projecte és desenvolupar diferents tipus d’estratègies, algunes focalitzades en les condicions de procés i d’altres en la utilització de microbiota competitiva per evitar el creixement de fongs potencialment micotoxigènics i la formació i acumulació de micotoxines en embotits curats de llarga maduració.

PARTICIPANTS
Joaquim Alberti SA, Noel Alimentaria SAU, Argal Alimentacion SA, Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, INNOVACC
PRESSUPOST
246.511,63 €
AJUT
199.999,99 €

 

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2022

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria