NOEL

News

NOEL ALIMENTARIA REP UN AJUT PEL PROJECTE: INVERSIÓ I MILLORES TECNOLÒGIQUES EN D’UNA SALA D’ESPECEJAMENT I FÀBRICA DE PRODUCTES CARNIS

dijous, 16 febrer 2023

En data de 15 de març de 2021 el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya va concedir a NOEL ALIMENTARIA S.A.U. un ajut en base  a l’Ordre ARP/159/2019, de 31 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a les inversions relatives a la transformació i comercialització d’aliments (operació 04.02.01) i les relatives a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments (operació 04.02.02) per a l’execució del projecte:

 INVERSIÓ I MILLORES TECNOLÒGIQUES EN D’UNA SALA D’ESPECEJAMENT I FÀBRICA DE PRODUCTES CARNIS

Actualment el centre de treball NOEL 2 es situa l’Avinguda Antoni Gaudí núm. 25, 17800 en el TM d’Olot, no obstant, donat que les actuals instal·lacions no poden assumir el creixement previst, tant per manca d’espai com per antiguitat de les instal·lacions, el present projecte d’inversió preveu el trasllat de tota l’activitat productiva a un nou centre de treball, situat a l’Avinguda Europa núm. 14, 17800 en el TM d’Olot, i que antigament allotjava les instal·lacions de l’empresa CARTOLOT (CARTONAJES M. PETIT S.A).

L’estratègia d’innovació tecnològica i industrial de l’empresa s’estructura a partir de 3 pilars de treball bàsics:

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria