NOEL

News

LLANCEM GRAND BOUQUET FINES LLESQUES I POSICIONEM LA GAMMA CAP A UN CONCEPTE MÉS SALUDABLE

dissabte, 28 juliol 2018

A Noel Alimentària ampliem una de les nostres gammes més consolidades, Grand Bouquet, incorporant noves referències de pernil cuit, pit de gall dindi i pit de pollastre; tallades en fines llesques i presentades en formats de 100 i 180 grams. L’extensió de gamma consta d’un total de 6 nous productes, tots ells font de proteïnes i elaborats seguint receptes amb contingut reduït de sal i un baix contingut de greix. Amb aquest llançament, entrem en el segment de les fines llesques donant-li, a més, un important valor afegit a les referències de 180g en aplicar, com ja vam fer amb els nostres formats de tall tradicional, l’exclusiva tecnologia E-Close als packs. E-Close és l’innovador sistema de tancament que, un cop obert, manté el producte fins a dues vegades més fresc que un envàs retancable convencional.

Per donar suport a aquest llançament, hem activat una promoció on sortegem productes de cuina Electrolux entre tots els consumidors de la gamma de llescats Grand Bouquet que participin, a més de descomptes segurs d’un 40% a la e-shop d’Electrolux.

A part d’aquesta ampliació de gamma en llescats, també hem eliminat els fosfats de les peces de pernil cuit Grand Bouquet, destinades a comerços que disposen de xarcuteria al tall.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria