NOEL

News

RELLANCEM LA GAMMA ‘DELIZIAS’ POTENCIANT-NE LA FRESCOR I LA NATURALITAT

dimecres, 9 octubre 2019

A Noel hem renovat la nostra gamma ‘Delizias’, incorporant millores en la formulació i l’elaboració de totes les referències que la composen, per oferir als consumidors productes més autèntics i naturals. Actualment, la gamma la formen 6 referències d’alta qualitat en format llescat: pernil cuit, pernil serrà, pit de gall dindi, llom, xoriço i llonganissa; totes es caracteritzen, precisament, per estar llescades lentament, garantint així tota la frescor i el sabor de l’embotit acabat de tallar. De totes les referències, el Pernil Cuit ‘Delizias’ és, sens dubte, un dels productes estrella que presenta algunes de les millores més substancials. Aquestes es tradueixen en l’eliminació dels fosfats afegits, que permet obtenir un producte de qualitat extra amb un percentatge carni d’un 92%, un dels més elevats del mercat. A l’absència de fosfats, s’afegeix també l’absència de gluten i lactosa. En la mateixa línia, l’altre producte cuit de la gamma, el Pit de Gall Dindi ‘Delizias’, també ha vist augmentat el seu percentatge de carn fins a un 85% millorant així la seva textura i el seu sabor. Elaborat només amb pits dindiot seleccionats, és un producte sense gluten, sense lactosa i sense fècules.

El pernil serrà més natural

Aquest rellançament de ‘Delizias’ ha propiciat que el Pernil Serrà Reserva s’hagi convertit en una de les referències de major valor afegit de la gamma, ja que és dels únics del mercat que està elaborat, únicament, amb pernil i sal del Mediterrani. Això implica que durant el seu procés de producció i curació no se li afegeixen ni nitrits, ni nitrats, ni cap altre additiu, donant com a resultat un producte totalment natural. A més, compta amb el distintiu d’Especialitat Tradicional Garantida (ETG). La gamma es completa amb el Xoriço ‘Delizias’, elaborat amb pimentó de la Vera, sense gluten i certificat amb el Segell del Consorcio del Chorizo Español; la Llonganissa ‘Delizias’, un producte de qualitat extra, sense gluten i curat als Pirineus; i el Llom ‘Delizias’, elaborat amb carn de porc Duroc, caracteritzada per oferir una textura més tendra i saborosa; sense gluten, sense lactosa i, al igual que la llonganissa, també curat als Pirineus.

Pensant en els consumidors i en el medi ambient

Aquest replantejament i rellançament de la gamma està alineat amb la nostra estratègia d’oferir als consumidors productes que compleixin 4 premisses fonamentals: salut, contribuint a mantenir un estil de vida basat en una alimentació saludable i equilibrada; conveniència, adaptant-se a les diferents necessitats i moments de consum; plaer, és a dir, que els productes siguin bons i propiciïn la millor experiència de consum; i sostenibilitat, produint-se i comercialitzant-se de manera responsable i integrats en una cadena de valor que minimitzi els impactes en l’entorn. En aquest sentit, el packaging de la gamma ‘Delizias’ s’ha millorant veient reduïda la quantitat de plàstic, el que suposarà una disminució total d’uns 16.700 kg d’aquest material a l’any, fet que està totalment alineat amb l’estratègia de sostenibilitat que estem duent a terme.

Per evidenciar aquest canvi tan significatiu a la gamma, també hem renovat el disseny dels envasos apostant per la transparència, millorant la visibilitat i donat així tot el protagonisme al producte, a més de destacar de manera clara i visible els beneficis propis de cadascuna de les referències.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria