NOEL

News

DESCOBREIX ELS AVANTATGES DEL NOU ENVÀS E-CLOSE

dilluns, 20 febrer 2017

Alguns embotits són difícils de conservar amb la seva màxima frescor i qualitat una vegada obert el seu envàs. Ja sigui perquè s’hagi trencat, o perquè no tanca tan bé com es suposaria, quantes vegades has volgut conservar a la nevera les llesques de pernil cuit, pit de gall dindi o de pollastres que no has consumit al moment i han quedat resseques? Quasi sempre, veritat? Doncs a partir d’ara ja no et tornarà a passar… Amb el nou envàs E-Close de Noel, el teu embotit es mantindrà fresc el doble de temps.


L’E-Close presenta un innovador sistema de tancament basat en la tecnologia PSA (Pressure Sensitive Adhesive) que manté les llesques fins a dues vegades més fresques, conservant totes les seves propietats fins a 6 dies més que amb els envasos habituals d’embotit que no disposen d’aquesta tecnologia, segons un estudi que hem realitzat. A més, l’E-Close suposa una revolució en els sistemes de sellat i ressellat, permetent obrir i tancar el pack diverses vegades sense perdre adherència.

A Noel, el tancament E-Close representa un nou pas en el nostre propòsit de seguir innovant constantment per oferir-te sempre la millor qualitat. Per això, hem rellançat la nostra gamma de productes Gran Bouquet amb aquest innovador sistema. Els podràs trobar a les teves botigues, supermercats i hipermercats de confiança.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria