NOEL

News

NOEL ASSISTIRÀ A LA FIRA WINTER FANCY FOOD SHOW

dimecres, 17 gener 2018

Del 21 al 23 de gener de 2018 NOEL ALIMENTARIA assistirà per tercera vegada consecutiva a la fira Winter Fancy Food Show, que se celebrarà al Moscone Center de San Francisco, a Estats Units.
Aquest esdeveniment anual s’organitza des de 1955, i s’ha convertit en un referent del sector. La fira Winter Fancy Food Show es un esdeveniment de referència en l’àmbit internacional i és l’exposició de productes gourmet i delicatessen més rellevant i de majors dimensions de la costa Oest d’Estats Units. Aquest any, la fira celebra la seva 43ª edició i han confirmat la seva assistència empreses de més de 30 països diferents.

L’espai Noel s’ubicarà al Pavelló South Hall, a l’estand número 5036. La participació a la Winter Fancy Food és sens dubte una nova oportunitat per expandir i consolidar la marca al continent americà, mercat clau per a l’estratègia comercial de l’empresa. Recordem que Noel té una pàgina web corporativa exclusiva a Estats Units (www.noel-usa.com), on es presenten les gammes que es comercialitzen al país, entre les quals destaca el pernil serrà “All Natural”, lliure de nitrits i nitrats.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria