NOEL

News

NOEL ASSISTEIX AL SALÓN INTERNACIONAL DE L’ALIMENTATION (SIAL)

Se celebra del 16 al 20 d’octubre a París.

dilluns, 17 octubre 2016

Noel Alimentaria assisteix al Salon International de l’alimentation (SIAL), que se celebra entre el 16 i el 20 de octubre a Paris Nord Villepinte, París.

Aquest saló s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants del sector de l’alimentació. Aquí es poden trobar les últimes innovacions alimentàries del món i les tendències de consum actuals.

Aquesta edició reuneix prop de 7.000 expositors procedents de més de 100 països, i rebrà 150.000 visitants de 200 nacionalitats, cosa que la converteix en una cita indispensable pels professionals del sector.

L’stand de Noel s’ubica al Hall 6 Stand E 100. En aquest espai, de disseny minimalista i decorat amb els colors emblemàtics de la marca, es poden trobar els productes més representatius de l’empresa, així com les seves últimes novetats: Jamón Serrano All Natural (sense nitrits ni nitrats afegits), Mediterranean Tapas (assortiments multiproducte amb embotit, olives i formatge), “rollitos” de pernil serrà i formatge manxego, “rollitos” de xoriç i formatge al xili, i un pernil de gla llescat com si fos tallat a mà.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria