NOEL

News

ANNA BOSCH RENOVA COM A PRESIDENTA DEL CONSORCIO DEL JAMÓN SERRANO ESPAÑOL

José María Orteu es Manté com vicepresident.

dilluns, 28 desembre 2015

El passat 2 de desembre, el CJSE va celebrar una junta extraordinària on va renovar els membres del seu òrgan de govern.
Després de dos anys en el càrrec, la directora general de Noel Alimentaria, Anna Bosch Güell, i el conseller delegat del Grupo Alimentario Argal, José María Orteu, tornen a ocupar els càrrecs de presidenta i vicepresident del Conorcio del Jamón Serrano Español, respectivament.
Ambdós exerciran els càrrecs durant dos anys, període que pot ser renovable, i durant el qual buscaran continuar amb la línia de treball que ve desenvolupant el CJSE en els últims anys, reforçant la imatge de l’associació fora del nostre país.
“És un orgull tornar a ser la cara visible del Consorcio del Jamón Serrano Español. Ser elegida per unanimitat per estar al capdavant de l’entitat és una confirmació del treball dut a terme durant aquests dos anys, per la qual cosa, en aquesta renovació, el meu objectiu és seguir potenciant el pernil serrà de qualitat als mercats internacionals i per tant, consolidar el segell del qualitat Consorcio Serrano”, ha senyalat Anna Bosch.
Amb aquesta reelecció, el Consorcio del Jamón Serrano Español acaba un any important per l’entitat, doncs el 2015 ha celebrat el seu 25 aniversari com a entitat que garanteix l’exportació del seu pernil Consorcio Serrano com un producte d’alta qualitat.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria