NOEL

News

BAS ALIMENTÀRIA REP EL PREMI PITA A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA AGROALIMENTÀRIA, DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Salvador Vergés (Mas La Carrera) va recollir el premi acompanyat dels altres socis de Bas Alimentària, Albert i Xavier Boix (Noel Alimentaria) i el futbolista Gerard Piqué.

dimarts, 1 desembre 2015

Bas Alimentària ha estat una de les empreses premiades en la convocatòria 2015 del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

El premi, en la modalitat de jove emprenedor per a un dels socis de l’empresa, Salvador Vergés del Mas La Carrera, reconeix la implantació de novetats en una explotació de carn de boví.

Entre aquestes innovacions, en destaca fer la explotació visitable, introduïr la raça de vaques Angus i establir aliances amb empreses càrniques orientades a aconseguir una hamburguesa d’alta qualitat, amb una vida útil capaç d’estar en les principals cadenes de distribució. Aquest últim punt, fa referència a l’hamburguesa Natrus, un projecte conjunt entre Noel Alimenària i Mas La Carrera, al que s’ha sumat com a soci el futbolista del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria