NOEL

News

MÉS DE 300 CORREDORS PARTICIPEN A LA II TREPTIJA GARROTXA SOLIDÀRIA

L’organització destinarà la recaptació a la Fundació A.Bosch.

dilluns, 26 octubre 2015

Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la segona edició de la Trepitja Garrotxa Solidària que ha tingut lloc a Oix, l’Alta Garrotxa. La cursa es consolida amb la integració del seu recorregut dins la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i la puntuació per a la Ultratrail du Montblanc que cada estiu es porta a terme a Chamonix.

La prova va constar de tres recorreguts (112 km/ 63 km/ 25 km) per satisfer diferents nivells competitius i va permetre als participants gaudir de l’esport extrem i de l’entorn de l’Alta Garrotxa.

Els guanyadors de l’Ultra Trepitja Garrotxa de 112km han estat Robert Masó i Alejandro Martínez, amb un temps de 13 hores, 32 minuts i 52 segons. La guanyadora de la categoria femenina ha estat Patricia Torres, amb un temps de 19 hores i 12 minuts.

En total, més de 300 persones han participat en aquesta competició esportiva i solidària, que destinarà la recaptació obtinguda a la Fundació A. Bosch per a la investigació del càncer infantil de l’Hospital la Vall d’Hebron.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria