NOEL

News

NOEL ELEVA AL 60% LA SEVA PARTICIPACIÓ A APA PROCESSING

Noel s’ha fet amb el control de l’empresa de de tractament d’aliments amb altes pressions amb seu a la Zona Franca de Barcelona.

dilluns, 12 octubre 2015

Noel ha elevat del 30% al 60% la seva participació a Apa Processing, després d’adquirir el paquet accional que estava en possessió de l’empresa de Burgos Hiperbaric, fabricant de la maquinària que s’utilitza a la planta.


Es mantenen l’accionariat del Consorci de la Zona Franca (30%), el centre tecnològic Azti Tecnalia (5%) i la generalitat, que posseeix el 5% restant a través de l’IRTA. A més de passar a ser el principal accionista, Noel és un dels clients principals d’Apa Processing, la tecnologia de la qual permet perllongar la conservació dels aliments sense necessitat d’emprar conservants o additius, i sense que el producte perdi la seva frescor, ja que el tractament no és tèrmic.

Diversos productes que comercialitza Noel passen per la cambra d’alta pressió de la Zona Franca, cosa que facilita la seva exportació i l’accés a nous mercats.

S’ha de tenir en compte que a més d’allargar la vida útil dels aliments, la tecnologia d’altes pressions elimina qualsevol tipus de patògens, com la listèria, la salmonel·la o l’anisakis, el que suposa una garantia per accedir a mercats que exigeixen un alt nivell de seguretat alimentària.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NOEL Alimentaria